Produkter​

​Løbetrøjer

Skal jeres virksomhed deltage i årets DHL stafet, Copenhagen Marathon, Smuk Kvindeløb, Alt for Damernes Kvindeløb eller vil i blot give jeres medarbjdere løbetrøjer til deres daglige træning, og på den måde få markedsført jeres firmanavn på løbetrøjer, er trykfabrikken det helt rigtige valg.

Vi har de populære mærker, som Craft, Geyser men også no name, som i mange tilfælde er fuldt ud lige så egnet til formålet.

hvis i allerede har købt tøjet men blot ønsker få tryk på det, er det selvfølgelig heller ikke noget problem, vi yder den samme service uanset om i køber tøjet hos os, eller har det i forvejen.

klik på et af nedenstående links, og find hvad du søger, ring på 5366 3579 eller skiv til salg@trykfabrikken.dk for råd og vejledning

Søger du løbetrøjer med logo til dine medarbejdere, så er Trykfabrikken det rigtige sted at handle, vi har over 25 års erfaring med tryk på tøj, samt de rigtige kompetancer og medarbejdere.

Vi står klar til at vejlede jer så jeres tøj bliver produceret på en den bedste måde, ud fra jeres valg af tøj, hvis i ønsker at vi skal designe trykket udfra jeres anvisninger, kan vi naturligvis også klare dette.

Både hvad angår køb af tøj samt tryk af samme, vælger vi selvfølgelig ikke blot den nemme løsning, da det er vigtigt for vores omdømme at alle kunder er tilfredse.

Kontakt os her med en beskrivelse af jeres ønsker, (logo kan vedhæftes) og vi vender tilbage enten på mail eller pr. telefon.

Lidt om løbetøjs vigtighed:

Når det bliver køligere, er det vigtigt at tænke i lag! Det inderste lag tættest på kroppen skal kunne holde dig tør. Altså ingen bomuld, men meget gerne løbeundertøj, der hurtigt får sveden væk fra din krop, så du ikke bliver kold. Dernæst et lag, der isolerer mod kulden, men som samtidig sørger for, at fugten fra din krop kan komme væk. Til sidst et lag, der er vind- og vandtæt. Gerne en jakke med lynlås – således at du har mulighed for at regulere temperaturen. Du må ikke blive kold, men du skal samtidig kunne komme af med varmen. I koldt vejr er handsker og især hue i uld eller fleece et must. En stor del af kroppens varmetab sker nemlig fra hovedet.​

Baldersbækvej 24

2635 Ishøj