Firmatøj med logo​

Firmatøj med logo kan være en glimrende markedsføringsmetode for din virksomhed. Hos Trykfabrikken finder du et stort udvalg af firmatøj

Trykfabrikken ApS leverer ikke kun tryk på tøj, reflekstryk og andre tekstiltryk – Trykfabrikken leverer også i stigende grad løsninger indenfor profilbeklædning og firmatøj. I vores webshop finder du et stort udvalg på forskelligt “råt” tøj som er egnet som firmatøj, eksempelvis poloer i basic-farver og uden tryk.

Med firmatøj som dette kan du få trykt dit logo, dine motiver, dine slogans og kontaktoplysninger på dit eget firmatøj. Dermed får du en unik mulighed for at profilere din virksomhed. Du gør gaden og bylivet til dit medium. Du kan nå ud til dine kunder uden at skulle bruge penge på dyre online markedsføringsløsninger, partnerprogrammer, avisannoncer eller andre former for kommunikation. Dine kunder står i din butik, på gaden eller fester i en natklub. Ved at iføre dine medarbejdere dit eget firmatøj med individuelle tryk kan du printe dig ind i hukommelsen på potentielle kunder – på en diskret og venlig måde.

Undgå at irritere dine potentielle kunder med belastende reklame. Invester derimod hellere i firmatøj med logo tryk.​

Vores udvalg af firmatøj

I vores webshop kan du som sagt finde et stort udvalg på firmatøj / basics. Du kommer ind i vores webshop ved at klikke på fanen “Webshop” er på vores hjemmeside.

Vi sælger firmatøj fra kendte mærker. Vi har valgt at gøre dette pga. vores ønske om høj kvalitet af vores arbejde og tilbudte varer. Vores tøj skrumper ikke i vasken, er holdbart og er derudover perfekt egnet til tryk fremstillet med én af vores trykmetoder.

Vores kompetencer

Trykfabrikken ApS er en gammel spiller på det danske marked for tekstiltryk. Vi har over 25 års erfaring med tryk på tøj og andet tekstiltryk. Vi har leveret tryk på sportstøj, studietrøjer, profilbeklædning, firmatøj, jakker, refleksveste og meget andet.

Kontakt os og få et tilbud!

Du kan kontakte os ved at klikke her. Benyt dig af vores smarte formular, hvor du bl.a. også kan vedhæfte dokumenter, billeder eller andre filtyper. Vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt!​

Baldersbækvej 24

2635 Ishøj