Tekstiltryk​

Vi er eksperter i tekstiltryk

Tekstiltryk hører til vores kernekompetencer. Vi vil levere de flotteste, bedste og mest moderne tekstiltryk!

25 års erfaring med tekstiltryk

I over 25 år har vi nu arbejdet på at levere tryk på tekstil. Med tiden har vi kunnet samle flere erfaringer. Det har gjort os mere effektive i vores arbejde, idet vi har kunnet optimere vores arbejdsgang. Desuden følger vores produktion konstant med i udviklingen af materialer og trykmetoder. På den måde kan vi altid tilbyde vores kunder moderne tekstiltryk. Derudover er vi også meget opmærksomme på vores materialevalg. Vi vælger kun de bedste materialer til vores tryk. Ligeledes forholder det sig med vores tøj. På den måde kan vi producere tekstiltryk som holder.​

Eksempler på vores tekstiltryk​

Vores trykteknikker

Her kan du se en oversigt over vores trykteknikker. Vi følger med i nye trends indenfor fremstillingen af tryk og kan derfor tilbyde top moderne tekstiltryk!

  • Direkte tryk
  • Poly transfer
  • Super stretch transfer
  • Digital transfer
  • Digital lowbleed transfer

Få tilbud på tekstiltryk

Hvis du har en opgave, som du vil have løst, hører vi meget gerne fra dig. Du kan kontakte os her. Vores smarte kontaktformular muliggør vedhæftelsen af filer, hvis dette skulle være ønsket. Vi modtager din forespørgsel omgående og svarer selvfølgelig hurtigst muligt.

Salg af tekstiltryk

Hos os kan du finde et stort udvalg af t-shirts, trøjer, arbejdstøj og meget andet. Læs evt. mere om vores udvalg af arbejdstøj, jakker og sportstøj. Vi tilbyder vores produkter til konkurrence dygtige priser og sælger kun tøj fra leverandører, som vi kan stå inde for! Trykfabrikken tilbyder desuden løbende sæsonartikler, passende til aktuelle begivenheder.

Derfor arbejder vi med tekstiltryk

Vi besidder et stort drive hvad angår tekstiltryk. Vi vil være de bedste til tekstiltryk! Vi optimerer konstant vores arbejdsgang, materialevalg og trykmetoder. Målet er altid at tilbyde høj kvalitet til konkurrence dygtige priser.​

Baldersbækvej 24

2635 Ishøj